Zima prinaša darilo!

 

V posebni akciji, ki velja do 20. 112021, boste ob nakupu 4 zimskih ali celoletnih potniških pnevmatik Goodyear v dimenziji 16” ali več prejeli toplo in mehko odejo priznane blagovne znamke Vinga of Sweden.

Brezskrbnost na zimskih cestah je neprecenljiva. Občutek vrunskega oprijema ne glede na mraz, sneg in led ter kratke zavorne moti na mokrih in suhih cestah sta glavna razloga, zakaj se vozniki odločajo za premium segment pnevmatik. Vrhunske vozne lastnosti redno dokazujejo tudi številni neodvisni testi.

Izjemno ponosni smo na letošnjo uvrstitev na zmagovalne stopničke v eni najbolj cenjenih publikacij za testiranje v industriji ADAC, njihovo vrhunskost pa je potrdil tudi AMZS.

Gre za dosežek, ki za Goodyear pomeni priznanje za tehnologijo najnovejših pnevmatik v ponudbi. Inovacije, kot je tehnologija Winter Grip, ohranjajo Goodyearove pnevmatike (UltraGrip 9+ in Performance+) na samem vrhu segmenta, v katerem družina UltraGrip zmaguje že desetletja.

Da bo letošnjo zimo odločitev še lažja, vam ob sočasnem nakupu 4 katerihkoli zimskih ali celoletnih pnevmatik Goodyear v velikosti 16” ali več na pooblaščenem prodajnem mestu med 1. 10. in 20. 11. 2021 podarimo toplo in mehko odejo priznane blagovne znamke Vinga of Sweden.

Več o promociji in prijavi si lahko preberete na Goodyear spletni strani.

© 2023 Vulkanizerstvo Čeplak d.o.o.

siv logo Vulkanizerstvo Čeplak